Systeem - X-GEN - JS Services

JS SERVICES
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Systeem - X-GEN

Beveiligingstechniek
XGen;
The next generation inbraakcentrales
xGen is de familienaam van The Next Generation inbraakcentrales, waarbij gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit voorop staat. Alle xGen centrales zijn standaard voorzien van geïntegreerde IP-aansluitingen en beschikken over alle moderne features die de consument vandaag de dag van u vraagt, zonder de keuringen en certificatie uit het oog te verliezen.
Beveiligingsoplossing op maat
De xGen centrales zijn leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen, NXG-64IP, NXG-256IP en NXG-512. Met de xGen heeft u de mogelijkheid om tot wel 512 detectiepunten en 96 partities te controleren en te bedienen, waardoor de xGen centrale in nagenoeg ieder huis of bedrijf kan worden ingezet. De programmatuur van de centrale biedt krachtige geavanceerde oplossingen, zoals het kunnen linken van gebeurtenissen met roosters, uitgangen, meerdere touchscreen bediendelen en rechten van gebruikers. Hiermee kan vrijwel ieder projectvraagstuk worden opgelost!
Eenvoudig te bedienen
Middels het 3.5" NXG-1820 touchscreen bediendeel, waarbij alle bedieningsmogelijkheden via logische pictogrammen worden weergegeven, is uw beveiligingssysteem eenvoudig te bedienen.
Extra bedieningsgemak waar ook ter wereld!
Dankzij de intuïtieve Ultraconnect App wordt een extra bedieningsgemak mogelijk gemaakt. Met deze App kunt u via smartphone of tablet, waar ook ter wereld, uw xGen beveiligingssysteem bedienen, beheren en programmeren. Uiteraard biedt de App meerdere mogelijkheden; zoals het binnenhalen van push berichten gekoppeld met het ontvangen van IP-camerabeelden. Alarmverificatie is als basis voorzien in de xGen serie.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu